Η παραλία του Aeolos Beach Resort Hotel

Οι παραλίες των Μαλίων είναι από τις πλέον ανεπτυγμένες του νησιού. Με χρυσή, ψιλή άμμο, έκταση έξι χιλιομέτρων, και αβαθή νερά, είναι ο πραγματικός θησαυρός της περιοχής. Οι πιο δημοφιλείς και πολυσύχναστες παραλίες βρίσκονται στο τέρμα του κεντρικού δρόμου των Μαλίων με το νησάκι του Αφέντη Χριστού και το μικρό του ξωκκλήσι να δεσπόζουν απέναντι. Και η παραλία του Aeolos Beach Resort Hotel ανήκει σε αυτήν. Από εδώ, όσο απομακρυνόμαστε ανατολικά ή δυτικά, οι παραλίες γίνονται σταδιακά πιο ήσυχες. Οι λάτρεις των σπορ θα ενθουσιαστούν από τις αμέτρητες επιλογές σε θαλάσσια σπορ που προσφέρονται.

Απολαύστε τον ήλιο και δροσιστείτε στα καθαρά νερά του Αιγαίου στο Aeolos Beach, όπου ξαπλώστρες και ομπρέλες ενοικιάζονται με μια μικρή επιβάρυνση (αυτές με το τροπικό κίτρινο χρώμα)

 

Οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρουμε στο Aeolos Beach, όπως τζετ σκι, αλεξίπτωτο, τα ταχύτατα δακτυλίδια και τα ποδήλατα θαλάσσης.

Η ασφάλεια σας πάνω απ' όλα στο Aeolos Beach Resort Hotel!
Ένας πιστοποιημένος, έμπειρος ναυαγοσώστης προσέχει την Aeolos Beach Resort Hotel παραλία από το πρωί ως το βράδυ για την ασφάλεια των πελατών μας.

Wifi